Fata de 17 ani, obligata de trei tineri sa se prostitueze, timp de aproape patru luni


Intră acum și în grupul de

Trei tineri sunt urmăriţi penal, după ce au obligat o adolescentă de 17 ani să se prostitueze preţ de mai multe luni, pe parcursul anului 2012. Doi dintre tineri sunt din judeţul Botoşani şi au 24, respectiv 21 de ani, iar cel de-al treilea este din oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava, şi are 21 de ani.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, în urma activităţilor operative desfăşurate în cauză s-a stabilit că botoşăneanul de 24 de ani „a recrutat o minoră, de 17 ani, pe care, în perioada septembrie – decembrie 2012, a transportat-o şi găzduit-o în diverse locaţii de pe raza municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, unde prin acte de violenţă a obligat-o să se prostitueze. Astfel, sub controlul şi coordonarea tânărului, minora a întreţinut relaţii sexuale contracost cu diverşi clienţi, iar sumele de bani au fost însuşite în cea mai mare pare de către acesta”.

viol 3

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, tânărul i-a cooptat „în afacere” pe ceilalţi doi membrii ai grupului, rolul acestora fiind acela de a-i aduce clienți minorei, de a o transporta pe aceasta în diferite locații în vederea întreținerii de relații sexuale contracost și de a exercita controlul asupra minorei, în schimb revenindu-le și lor o parte din câștiguri.

„În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei trei făptuitori, doi dintre ei fiind reţinuţi şi urmând să fie prezentaţi în faţa Instanţei cu propunerea de arestare preventivă, iar pentru celălalt s-a dispus măsura preventivă a obligativității de a nu părăsi țara”, ne-au mai transmis sursele citate.


Intră acum și în grupul de