Scandal inceput la club si terminat in curtea casei unui tanar din Dorna


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a ajuns pe mâna medicilor pentru îngrijiri de specialitate, iar un altul în arestul IPJ Suceava după un scandal izbucnit într-un club de pe raza municipiului Vatra Dornei şi terminat în curtea unei gospodării particulare din localitate. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Iniţial, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, „Poliţia municipiului Vatra Dornei s-a sesizat din oficiu despre faptul că a avut loc o altercație între mai mulți tineri, pe strada Albinelor, altercație în care au fost implicaţi un adolescent de 17 ani şi doi tineri de 20 şi respectiv 21 de ani, toţi din localitate.

Întrucât adolescentul prezenta mai multe leziuni, a fost îndrumat să se prezinte la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conform surselor citate, scandalul a început în timp ce adolescentul se afla împreună cu doi prieteni în locuinţa unuia dintre ei, după ce în jurul orelor 04:00, se întorseseră de la un club din oraş. La distanţă de jumătate de oră, în curtea gospodăriei au ajuns alţi patru tineri gata să rezolve conflictul izbucnit în incinta discotecii, în jurul orelor 02:00, între doi dintre băieţii celor două grupuri.

Pentru a fi mai convingător în dispută unul dintre vizitatorii nepoftiti a luat un leaţ găsit prin curte şi a spart geamul de la uşa de acces în locuinţă lovindu-l pe tânărul cu care a avut disputa în club, dar şi pe adolescentul aflat în casă.

Poliţiştii au deschis acum dosar de cercetare penală pentru cei patru tineri agresori, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, cel mai mare dintre aceştia fiind reţinut şi introdus în arestul IPJ.


Intră acum și în grupul de