Baiat de 15 ani din Liteni disparut de acasa, cautat de politisti


Intră acum și în grupul de

Iurea Petrica ValentinUn băiat în vârstă de 15 ani este căutat de părinţii săi cu ajutorul poliţiştilor, după ce a plecat marţi dimineaţă de acasă şi nu a mai revenit. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava minorul se numeşte Petrică IUREA şi are domiciliul în localitatea Liteni, judeţul Suceava.

Ca semnalmente, băiatul are o înălţime de 1,60 – 1,65 m, constituţie astenică, părul blond drept, netuns, ochii albaştri. Ca semne particulare, acesta are degetele arătător şi mijlociu lipsă şi degetul mare amputat pe jumătate, toate de la mâna dreaptă. La data dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening de culoare neagră, un hanorac negru fără glugă, cu imitaţie de blană pe interior și cu inscripţii de culoare albastră în zona pieptului, pe cap purta o căciulă tip fes, iar în picioare avea bocanci de culoare maron din piele, cu şireturi.

„Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestui tânăr. În cazul în care puteţi oferi date privind minorul vă rugăm apelaţi Poliţia la numărul de urgenţă 112 sau la numărul special pentru copii dispăruţi 116000”, transmite IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de