Ioan Nicusor Todirut revine la comanda IPJ Suceava. Vezi de cand


Intră acum și în grupul de

nicusor todirut

Comisarul sef Ioan Nicusor Todirut va reveni de luni la comanda Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, dupa o detasare de 8 luni ca sef la IPJ Calarasi.

”In cursul zilei de azi sunt la Calarasi pentru a preda comanda aici si de luni ma voi prezenta la Suceava la conducerea IJP”, a declarat Todirut.

Reamintim ca prin Ordin al Ministrului Administrației și Internelor, la data de 29 mai 2012, comisar-șef de poliție Todiruț Ioan-Nicușor, inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a fost delegat să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef în cadrul IPJ Călărași, in locul sau fiind numit comisar șef de poliție Colman Marcian, șef Serviciu în cadrul Direcției de Ordine Publică din Inspectoratul General al Poliției Române.

Presa locală a scris despre faptul că suceveanul Ioan Nicuşor Todiruţ a reuşit să se facă remarcat la noul său loc de muncă şi să câştige aprecierea majorităţii poliţiştilor din subordinea sa.

In cele câteva luni de când a fost trimis la Călaraşi, Todiruţ le-a făcut o sală de fitness ultramodernă poliţiştilor din subordine, popotă nouă, cu servire la masă, şi a montat la Poliţia municipiului Olteniţa, acolo unde erau serioase probleme cu încălzirea, mai ales pe timpul iernii, o centrală termică pe gaz.

În perioada iunie-septembrie, la Călăraşi au fost destructurate opt grupări infracţionale, fiind făcute nu mai puţin de 171 de percheziţii şi reţinute 166 de persoane, dintre care 122 au fost arestate preventiv.

Detaşarea lui Todiruţ a expirat pe data de 29 noiembrie, însă  i s-a prelungit şederea la Călăraşi, după ce mandatul comisarului-şef Marcian Colman la conducerea IPJ Suceava a fost prelungit.


Intră acum și în grupul de