Acasă Actualitate Tanar de 21 de ani, arestat in urma unei descinderi a politistilor...

Tanar de 21 de ani, arestat in urma unei descinderi a politistilor la locuinta sa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Volovăţ, judeţul Suceava, a ajuns pe parcursul zilei de joi în arestul IPJ Suceava, după ce polițiștii Biroului investigaţii criminale Rădăuţi şi ai Secţiei 3 Poliție Rurală Marginea au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia.

Din datele obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, în urma descinderii, din casa tânărului au fost ridicate mai multe bunuri ce provin din furturi comise de acesta pe raza municipiului Rădăuţi.



arest

Conform surselor citate, este vorba de 4 infracţiuni de furt calificat, trei infracţiuni de violare de domiciliu şi una de distrugere, fapte comise în perioada septembrie 2012 – ianuarie 2013, în locuinţele a patru femei cu vârste cuprinse între 34 şi 48 de ani, toate din municipiul Rădăuţi. Tânărul a sustras din casele victimelor diferite bunuri în valoare de peste 6.300 lei, reprezentând sume de bani, bijuterii dar şi alte lucruri.

„Faţă de autor s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore și fiind prezentat Judecătoriei Rădăuţi, iar instanța a dispus arestarea inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version