Isi pazea marfa pe care o transporta cu o sabie de tip ninja


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din comuna Suceviţa, judeţul Suceava s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit sâmbătă dimineaţa pentru un control de rutină în traficul rutier. Potrivit IPJ Suceava, totul s-a petrecut în jurul orelor 07:45 când lucrătorii Secției 3 Poliţie Rurală Marginea în timp ce acţionau pe linia prevenirii faptelor cu violență în zona Voivodeasa, din comuna Sucevița, au oprit pentru control, pe DN 17A, un autovehicul care se deplasa pe direcția Sucevița – Marginea şi transporta cantitatea de 2 metri steri lemn de foc din specia foioase.

„În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, în spatele scaunului conducătorului auto, a fost găsită o sabie având lama de 80 cm, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de obiect confecționat anume pentru tăiere” ne-au comunicat sursele citate.

În plus, pentru că tânărul conducător auto nu a putut prezenta nici un document cu privire la proveniența materialului lemnos transportat s-a ales şi cu o sancțiune contravențională.


Intră acum și în grupul de