Bagat in sectia ORL a Spitalului Judetean Suceava, dupa ce a primit o sticla in cap


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 34 de ani din localitatea Dănila, judeţul Suceava, îşi va petrece câteva zile pe patul de spital din secţia ORL a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava după ce joi seară a încasat o sticlă de bere în cap. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 19:30, în faţa unui magazin din localitatea de domiciliu a victimei.

Cercetările au stabilit că agresorul este un consătean de-al tânărului, de 62 de ani, care venise la magazin să achiziţioneze o sticlă de bere fără a o deschide. La scurt timp, in magazin a intrat şi victima şi între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar pentru a aplana conflictul, bărbatul „a părăsit magazinul îndreptându-se spre locuința lui, care se află la circa 30 de metri distanţă, tânărul urmându-l până în fața porții”.

spitalul judetean suceava

Aici a început iarăși altercația verbală între cei doi, moment în care omul nu a mai răbdat şi l-a lovit pe consătean cu sticla în zona capului, aceasta spărgându-se și provocându-i o tăietură. „În urma audierii făptuitorului, acesta a recunoscut cele întâmplate precizând că a fost provocat de către victimă, dar i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de vătămare corporală”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de