Bagat in sectia ORL a Spitalului Judetean Suceava, dupa ce a primit o sticla in cap

Un tânăr de 34 de ani din localitatea Dănila, judeţul Suceava, îşi va petrece câteva zile pe patul de spital din secţia ORL a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava după ce joi seară a încasat o sticlă de bere în cap. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 19:30, în faţa unui magazin din localitatea de domiciliu a victimei.

Cercetările au stabilit că agresorul este un consătean de-al tânărului, de 62 de ani, care venise la magazin să achiziţioneze o sticlă de bere fără a o deschide. La scurt timp, in magazin a intrat şi victima şi între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar pentru a aplana conflictul, bărbatul „a părăsit magazinul îndreptându-se spre locuința lui, care se află la circa 30 de metri distanţă, tânărul urmându-l până în fața porții”.

spitalul judetean suceava

Aici a început iarăși altercația verbală între cei doi, moment în care omul nu a mai răbdat şi l-a lovit pe consătean cu sticla în zona capului, aceasta spărgându-se și provocându-i o tăietură. „În urma audierii făptuitorului, acesta a recunoscut cele întâmplate precizând că a fost provocat de către victimă, dar i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de vătămare corporală”, ne-au mai comunicat sursele citate.

loading...