Braconierii de rate salbatice, bagati dupa gratii


Intră acum și în grupul de

Trei bărbaţi, doi domiciliaţi în comuna Vicovu de Jos, iar celălalt în localitatea Bilca, au ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce procurorii au dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de „nerespectare a regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj în formă agravantă”.

Potrivit datelor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, ancheta derulată în acest caz a dezvăluit că „persoanele din Vicovu de Jos au deținut fiecare ilegal, la domiciliu, câte o armă letală de vănâtoare, iar pe 21 ianuarie, în jurul orelor 15:00, împreună cu cel de-al treilea bărbat au braconat prin împușcare doi rațe sălbatice, în perimetrul Fondului de Vânătoare nr. 36 Frătăuții Noi- pe raza de competență a comunei Bilca, executând fiecare mai multe focuri cu armele de vânătoare deținute ilegal”.

rata

În cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și s-a luat măsura preventivă a reţinerii celor trei şi introducerii acestora în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de