TARGUL DE NUNTI revine la Shopping City Suceava

Comunicat de presă

Încă nu te-ai decis cum să fie nunta ta?

afis.onlineCamera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Shopping City Suceava, prin TÂRGUL DE NUNŢI BUCOVINA, ediţia a VI-a, îţi vin în ajutor prezentându-ţi tot ce ai nevoie pentru o nuntă ca-n poveşti.

Manifestarea este specializată în rochii de mireasă, rochii pentru domnişoare de onoare şi ţinute pentru ocazii, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi costume pentru ocazii, voaluri, pălării, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, servicii foto & video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetarie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine şi altele.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 14 – 17 februarie 2013, la Shopping City Suceava şi va putea fi vizitat zilnic, între orele 09.00 şi 21.00.

Pe durata desfăşurării evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discounturi la produsele şi serviciile oferite.

Şi pentru că Târgul de Nunţi Bucovina se doreşte a fi un adevărat spectacol destinat celui mai important moment din viaţa fiecăruia dintre noi, viitoarele mirese şi viitorii miri  vor avea parte de mai multe momente pregătite special pentru ei: prezentare de rochii de mireasă şi rochii de seară, prezentare de costume pentru miri, dansuri de societate, valsul mirilor, degustări de prăjituri, demonstraţii de coafură şi machiaj şi multe alte surprize.

Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit şi la o tombola cu premii surpriză în valoare totală de peste 2000 Euro.

Departament PR, Shopping City Suceava

loading...