Afaceri hoteliere cu iz penal derulate de un sucevean de 43 de ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ este cercetat penal de organele abilitate după ce poliţiştii au descoperit afacerile imobiliare pe care acesta le derula fără a deţine actele contabile necesare.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a descoperit după ce pe parcursul zilei de vineri, Poliţia municipiului Suceava a efectuat verificări la un imobil situat în cartierul Burdujeni, proprietatea bărbatului.

Aici, în clădirea formată din parter, etaj şi mansardă, suceveanul derula adevărate activităţi hoteliere la fiecare nivel al imobilului fiind câte 15-18 camere, cu unul sau două paturi şi baie comună pe fiecare palier.

“În clădire au fost identificate 15 persoane, care au fost audiate iar din declaraţiile acestora, s-a stabilit că locuiesc acolo de perioade îndelungate de timp în camerele respective, lunar achitând chirie proprietarului sume cuprinse între 200 lei şi 100 euro” ne-a declarat insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, adăugând că toate persoanele audiate au mai spus că atunci când plătesc chirie proprietarului, acesta  le dă o chitanţă, însă nici unul dintre ele nu a putut prezenta vreun astfel de document.

Poliţiştii au reuşit să găsească doar trei locatari care au putut prezenta şi câte un contract de închiriere în formă simplă, fără a fi înregistrat sau ştampilat dar niciuna dintre persoanele identificate în clădire nu avea viză de flotant la locaţia respectivă.

În cauză cercetările au fost preluate de Serviciul Investigarea Fraudelor – IPJ Suceava, pentru verificarea legalităţii desfăşurării activităţilor.


Intră acum și în grupul de