Casa unei decedate din Humor golita de toate bunurile de persoane necunoscute


Intră acum și în grupul de

O locuinţă particulară de pe raza localităţii Gura Humorului, judeţul Suceava, a fost golită de toate bunurile mai de preţ după ce proprietara acesteia a murit iar casa a rămas nepăzită.

Potrivit IPJ Suceava, vizita hoţilor a fost descoperită pe parcursul zilei de sâmbătă de fiica femeii, în vârstă de 47 de ani, care în prezent locuieşte în municipiul Bucureşti, şi care venise să vadă ce se mai întâmplă cu casa părintească.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit că persoane rămase deoacamdată necunoscute au pătruns în imobilul respectiv, iar din interior au sustras mai multe bunuri electrocasnice constând în televizor, aragaz, maşină de spălat, aspiratoare şi o aerotermă, o maşină de cusut, covoare şi mochete, valoarea prejudiciului fiind de peste 30 de milioane de lei vechi.

Tot aparatura electronică a fost şi atracţia unor spărgători pe raza localităţii Rădăuţi, judeţul Suceava. Aceştia au intrat cu forţa în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o frizerie din oraş, administrată de o femeie de 45 de ani din Milişăuţi, iar de aici au plecat cu două televizoare şi un DVD, prejudiciul fiind de circa  2.000 de lei.

În ambele cazuri, conform surselor citate, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de