Profesor de muzica de la CN ”Petru Rares”, autor al unui scandal cu cantec si sange in fata Casei Culturii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un profesor de muzica de la Colegiul National ”Petru Rares”, Cristi D. si sotia acestuia, Alina, de 34 de ani, au fost autorii unui scandal de toată frumuseţea care s-a desfășurat în centrul municipiului Suceava, chiar într-una dintre lateralele Casei de Cultură.

Scandalul, la început de natură domestică a luat amploare, conform declaraţiilor insp.principal din cadrul IPJ Suceava, Ionut Epureanu, în jurul orelor 16.30, când soția profesorului a sosit la studioul din Casa Culturii unde acesta desfășura activități profesionale și i-a imputat o serie de lucruri ce țin de partajul pe care cei doi urmează a-l efectua in urma divorțului.

Certurile au culminat in fata Casei Culturii, unde de la vorbe aspre s-a ajuns la bătaie în toată regula, femeia ajungând la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean Suceava unde a primit ingrijiri medicale. Ionut Epureanu a explicat ca femeia acuza dureri de cap și lovituri in zona feței.

casa de cultura 2

După ingrijirile medicale primite, Alina D. a părăsit unitatea spitalicească și a depus plângere penală împotriva soțului, in cursul serii zilei de marti.

Epureanu sustine ca din primele cercetări a rezultat că profesorul ar fi fost provocat de fosta sa soție în legătură cu bunurile dobandite in timpul căsătoriei și a recunoscut că a lovit-o, însă susține că nu foarte tare.

Ambii ”combatanți” au fost testati cu alcooltestul si nu consumaseră bauturi alcoolice.

Cristi D. este cercetat printre altele și pentru săvârșirea infractiunii de loviri si alte violente.


Intră acum și în grupul de