Acasă Actualitate Apartament cuprins de flacari la Radauti, din cauza unei lumanari lasata aprinsa

Apartament cuprins de flacari la Radauti, din cauza unei lumanari lasata aprinsa


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Rădăuţi au avut parte de o misiune dificilă luni după-amiază, când au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. Potrivit datelor puse la dispoziţie de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Dan Moroşanu, incidentul a avut loc în jurul orelor 14:00, apartamentul fiind situat într-un bloc de locuinţe de pe Calea Bucovinei din localitate.

lumanareImediat după solicitarea de ajutor, pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă cu un echipaj SMURD şi o autoscară mecanică. Când au ajuns, flăcările se manifestau violent în bucătăria locuinţei şi sufrageria acesteia, pompierii intrând în apartament pe unul dintre geamuri.



Intervenţia a fost deosebit de dificilă deoarece în paralel cu acţiunile derulate pentru stingerea incendiului o echipă de pompieri a fost nevoită să efectueze acţiuni de căutare a unei posibile victime deoarece exista suspiciunea că în interiorul apartamentului, o persoană a fost surprinsă de incendiu.

„Pompierii au demarat concomitent operaţiuni de căutare-salvare şi stingere, dar din fericire, au constatat că nu se afla nicio persoană în locuinţa înghiţită de flăcări, iar cercetările efectuate au stabilit că totul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version