Buteliile de aragaz, atractia hotilor in doua spargeri diferite


Intră acum și în grupul de

Buteliile de gaz folosite pentru alimentarea maşinilor de gătit au reprezentat atracţia hoţilor în două spargeri diferite înregistrate pe raza judeţului Suceava. Conform informaţiilor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, ambele sesizări cu privire la dispariţia bunurilor au venit pe adresa poliţiştilor, pe parcursul zilei de luni.

În primul caz, furtul s-a înregistrat în curtea magazinului unei societăţi comerciale din comuna Râşca, judeţul Suceava. Aici se află amplasat un rastel metalic pentru butelii ce aparține unei firme din comuna Fundu Moldovei. Autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au intrat la adăpostul întunericului pe poarta de acces apoi au forțat lacătul cu care era asigurat rastelul, sustrăgând 6 butelii de aragaz.

butelie

Cel de-al doilea incident a fost înregistrat pe raza localităţii Vama. Aici, victima este o tânără de 29 de ani din localitate care, potrivit surselor citate, „la întoarcerea din străinătate, unde a fost plecată cu toată familia din luna decembrie 2012, a constatat că persoane necunoscute au pătruns în locuință, au răvăşit toate lucrurile şi pentru că nu au găsit bani au plecat cu butelia aragazului”.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de