Adolescenta din Scheia, disparuta de acasa de mai bine de trei saptamani, cautata de politisti


Intră acum și în grupul de

georgiana-emanuela iftemieO minoră de 17 ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, este căutată de părinţi cu ajutorul poliţiei, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, tânăra se numeşte Georgiana – Emanuela IFTEMIE, iar pe 28 ianuarie, în jurul orelor 16:00, a plecat de la domiciliu până la o farmacie din comună şi de atunci părinţii nu mai ştiu nimic de ea.

Ca semnalmente, adolescenta are 1,65 – 1,68 metri înălţime, o greutate de circa 65de kilograme, constituţia robustă, părul scurt, şaten, faţa ovală, tenul deschis, ochii albaştri iar ca semn particular pe ochiul drept prezintă o pată de culoare închisă.

La data dispariţiei, Iftemie Georgiana-Emanuela era îmbrăcată cu pantaloni tip blugi de culoare albastră, palton trei sferturi de culoare neagră și era încălțată cu cizme de culoare maro. „Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestei tinere. În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi”.


Intră acum și în grupul de