Bijuterii de peste 70 de milioane de lei vechi, furate dintr-o casa din Cajvana


Intră acum și în grupul de

Hoţi neidentificaţi au reuşit să sustragă dintr-o locuinţă particulară de pe raza oraşului Cajvana, judeţul Suceava, bijuterii din aur în valoare de peste 70 de milioane de lei vechi. bijuterii aurDin datele obţinute de la IPJ Suceava, victima, un tânăr de 28 de ani din localitate, a lipsit de la domiciliu preţ de câteva ore, pe parcursul zilei de joi, în intervalul 17:00 – 21:50, suficient pentru spărgători să-şi facă treaba. Aceştia au pătruns în locuinţă prin forţarea unui geam tip termopan, iar de aici au plecat cu inele, lanţuri şi brăţări din aur în greutate totală de circa 80 de grame.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului care se ridică la mai mult de 7.000 de lei.

Tot pe parcursul zilei de joi, poliţia a fost sesizată de o femeie de 68 de ani din municipiul Radauţi  şi despre o spargere care a avut loc la un imobil de pe raza comunei Arbore. Conform surselor citate, este vorba despre o casă de vacanţă familială lasată preţ de aproape o săptămână nesupravegheată.

Aici spărgătorii, neidentificaţi încă de poliţişti, au intrat tot prin fortarea unei ferestre, iar apoi au golit casa de tot ce au găsit, un boiler electric, o combină frigorifică, trei televizoare, un filtru de cafea, seturi de veselă, pături, pilote și alte bunuri, valoarea prejudiciului fiind de circa 3.500 lei. Şi în acest caz cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de