Peste 360 de amenzi date de politisti, intr-o ampla actiune de control pe linia furturilor forestiere


Intră acum și în grupul de

Amenzile poliţiştilor au curs una după alta într-o amplă acţiune de control derulată pe parcursul a trei zile de cadrele Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi lucrători din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti ai IPJ Suceava pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori, a furtului, prelucrării, transportului şi comercializării materialului lemnos.

copaci taiati

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, „în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au efectuat controale la 18 instalaţii de debitat material lemnos şi 17 în fondul forestier, totodată fiind verificate aproape 440 de autovehicule, din care circa 390 de transport material lemnos”.

Neregulile nu au întârziat să apară, astfel că au fost constatate 7 infracţiuni la regimul silvic şi 5 infracţiuni de altă natură, fiind aplicate peste 360 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de circa 142.000 lei.

Totodată, în cadrul aceleaşi acţiuni, poliţiştii au dispus confiscarea cantităţii de aproximativ 390 metri cubi material lemnos în valoare de 93.000 de lei.


Intră acum și în grupul de