Salvat de jandarmii montani, dupa ce s-a ratacit intr-o padure, aproape de Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

padure, copaci 2

Un tânăr în vârstă de 35 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost salvat luni noapte de jandarmii montani, după ce s-a rătăcit într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

Potrivit datelor obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IJJ Suceava, tânărul vroia, pe parcursul serii, să ajungă la un schit din zonă, dar s-a rătăcit prin pădure. După ce a încercat câteva ore să găsească drumul singur, aproape de miezul nopţii, a sunat la 112.

Imediat, în căutarea bărbatului au pornit efective din cadrul Postului de Jandarmi Montan Câmpulung Moldovenesc şi lucrători ai Serviciului Public Salvamont Suceava. Activitatea de căutare a fost susţinută şi de către pompierii militari din cadrul Detaşamentului din Câmpulung Moldovenesc, care, au ţinut legătura telefonic cu persoana rătăcită pentru încercarea unei coordonări a salvatorilor cât mai exactă.

Conform surselor citate, omul a fost găsit după o oră şi jumătate de căutări în apropierea localităţii Pojorâta, judeţul Suceava şi pentru că prezenta o stare incipientă de hipotermie, a fost transportat la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.


Intră acum și în grupul de