Parinte inconstient! Si-a lovit fetita de doar trei luni cu toporul in cap

toporUn bărbat în vârstă de 37 de ani din localitatea Berchişeşti, judeţul Suceava, este cercetat de poliţişti după ce şi-a implicat propriul copil, în vârstă de doar trei luni de zile, într-un scandal casnic şi l-a lovit cu toporul în cap.

Din datele obţinute de la purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de duminică, după ce între bărbat şi concubina acestuia a început un scandal monstruos. La un moment dat, tatăl copilului a pus mâna pe un topor şi a început să o lovească peste picioare pe partenera de viaţă. „Aceasta a încercat să se ferească ghemuindu-se și ținând-o la piept pe fiica lor, iar atunci agresorul a lovit-o cu latul toporului în zona capului și pe minora în vârstă de 3 luni”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

După scandal, femeia și-a luat fetiţa și ceilalți copii şi au plecat cu toţii în comuna Păltinoasa, la locuința fratelui ei, unde au stat peste noapte. Luni dimineaţă, proprietarul casei a observat rănile copilei şi a solicitat o ambulanță, care a transportat minora împreună cu mama sa la Spitalul orașului Gura Humorului.

„Serviciului de Medicină Legală Suceava va proceda la examinarea medico-legală a minorei pentru a se stabili numărul de zile de îngrijiri medicale în cauză, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico-legale şi evoluţia stării de sănătate a victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

loading...