Parinte inconstient! Si-a lovit fetita de doar trei luni cu toporul in cap


Intră acum și în grupul de

toporUn bărbat în vârstă de 37 de ani din localitatea Berchişeşti, judeţul Suceava, este cercetat de poliţişti după ce şi-a implicat propriul copil, în vârstă de doar trei luni de zile, într-un scandal casnic şi l-a lovit cu toporul în cap.

Din datele obţinute de la purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de duminică, după ce între bărbat şi concubina acestuia a început un scandal monstruos. La un moment dat, tatăl copilului a pus mâna pe un topor şi a început să o lovească peste picioare pe partenera de viaţă. „Aceasta a încercat să se ferească ghemuindu-se și ținând-o la piept pe fiica lor, iar atunci agresorul a lovit-o cu latul toporului în zona capului și pe minora în vârstă de 3 luni”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

După scandal, femeia și-a luat fetiţa și ceilalți copii şi au plecat cu toţii în comuna Păltinoasa, la locuința fratelui ei, unde au stat peste noapte. Luni dimineaţă, proprietarul casei a observat rănile copilei şi a solicitat o ambulanță, care a transportat minora împreună cu mama sa la Spitalul orașului Gura Humorului.

„Serviciului de Medicină Legală Suceava va proceda la examinarea medico-legală a minorei pentru a se stabili numărul de zile de îngrijiri medicale în cauză, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico-legale şi evoluţia stării de sănătate a victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de