Acasă Actualitate De beat ce era nu a reusit sa vada la timp faetonul...

De beat ce era nu a reusit sa vada la timp faetonul ce se deplasa in fata sa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr conducător auto de 24 de ani a fost autorul unui grav accident de circulaţie după ce, de beat ce era nu a văzut un atelaj hipo ce se deplasa regulamentar în faţa sa lovindu-l din plin.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, şoferul este din Vicovu de Sus iar incidentul s-a petrecut vineri seară aproape de orele 20:30, pe DN 2E, pe raza localităţii de domiciliu a conducătorului auto.



„Tânărul, în timp ce conducea autoturismul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi din cauza vitezei excesive, nu a observat la timp atelajul hipo care era semnalizat corespunzător şi circula regulamentar în faţa sa, condus de un localnic de 52 ani, intrând în coliziune cu acesta. Din fericire în urma impactului nu s-au înregistrat victime omeneşti” ne-au comunicat sursele citate.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei pe numele şoferului fiind întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version