Explozie intr-un bloc de garsoniere din municipiul Suceava. Vezi daca s-au inregistrat victime


Intră acum și în grupul de

O puternică explozie a zdruncinat, marţi în jurul prânzului, un bloc de garsoniere situat pe strada Prieteniei, din municipiul Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Dan Moroşanu, explozia a fost una deosebit de puternică fiind degradate uşile a şapte garsoniere aflate la parterul blocului, sparte geamuri şi chiar distrusă zidăria. Tot din cauza exploziei, elemente de tâmplărie de la un balcon au fost proiectate într-un autoturism parcat la aproximativ 10 metri de locul deflagraţiei, distrugând portiera şi un geam lateral al autovehiculului.

Când au ajuns la faţa locului echipajele Detaşamentului de pompieri Suceava, în interiorul garsonierei unde a avut loc explozia a fost găsit proprietarul acesteia, un bărbat în vârstă de 58 de ani care prezenta arsuri de gradul II şi III pe aproape 60% din suprafaţa corpului.

Victima a fost preluată de paramedicii de pe modulul SMURD, iar după acordarea primelor îngrijiri medicale a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

„Cauza probabilă a deflagraţiei au fost scăpările de gaze combustibile, cazul fiind preluat în continuare de poliţişti în colaborare cu specialişti de la E.ON Gaz”, ne-a declarat plt.maj. Dan Moroşanu.


Intră acum și în grupul de