Doi tineri au ajuns pe mana medicilor, dupa ce s-au luat la bataie in padure


Intră acum și în grupul de

Doi tineri care s-au întâlnit întâmplător într-o pădure de pe raza localităţii Pătrăuţi, judeţul Suceava, au ajuns, marţi după-amiază, pe mâna medicilor după ce s-au luat la bătaie.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, poliţiştii Postului din localitate au fost sesizaţi de cadrele medicale că la Dispensarul uman Pătrăuţi, a fost adus un tânăr care a fost victima unei agresiuni fizice.

Poliţiştii au demarat cercetările stabilind că victima, împreună cu alte cinci persoane, toţi din comuna Horodnic de Sus, judeţul Suceava, s-au deplasat cu două maşini la Ocolul Silvic Pătrăuţi pentru a cumpăra material lemnos, în baza cererilor aprobate anterior.

După ce li s-a indicat depozitul de unde urmau să încarce lemnele, în zonă au apărut doi fraţi, ambii din comună, care erau la strâns uscături din pădure. Între cei prezenţi a izbucnit un scandal spontan, care a degenerat în agresiuni fizice, în urma căruia doi tineri, câte unul de fiecare tabără, au suferit mai multe leziuni, lovindu-se reciproc cu obiecte contondente.

Tânărul din Horodnicul de Sus a fost transportat cu o maşină la dispensarul din localitatea Pătrăuţi de unde a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la UPU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, celălalt tânăr deplasându-se singur până la Spitalul Judeţean, dar nu a rămas internat.

Conform surselor citate, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a victimelor să fie efectuată încadrarea juridică şi să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de