Ilfovean prins si incatusat de politisti inainte de a injunghia un tanar din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii fălticeneni au reuşit să aplaneze la timp un scandal, înainte ca un ilfovean să înjunghie cu un cuţit un tânăr din localitate.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc joi după-amiază, în jurul orelor 16 :00, când „o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, s-a sesizat că în Piața Nada Florilor din localitate, două persoane provoacă scandal în zonă. La faţa locului a fost depistat un bărbat care avea în mână un cuțit, cu care amenința un tânăr astfel că s-a procedat la imobilizarea persoanei în cauză și conducerea acesteia la sediul subunității, în vederea cercetărilor”.

Conform surselor citate, cuţitarul este un bărbat de 34 de ani din orașul Pantelimon, judeţul Ilfov. Acesta, împreună cu o tânără bucureşteancă au mers înainte de incident la o tarabă cu flori, amplasată în Piața Nada Florilor din Fălticeni, judeţul Suceava, cu scopul de a cumpăra diferite produse expuse spre vânzare.

Aici, ilfoveanul a dat o bancnotă de 500 lei și a solicitat două ghivece cu flori, pe care trebuia să plătească suma de 35 lei. „În momentul în care vânzătorul, de 25 ani, din localitate, a vrut să-i dea restul, agresorul s-a răzgândit și a cerut restituirea bancnotei”, ne-au mai comunicat sursele citate. Atunci a început o discuție în contradictoriu și la un moment dat, după ce vânzătorul a restituit bancnota, l-a lovit pe ilfovean cu pumnul în zona feței. Acesta din urmă s-a deplasat pana la autoturismul care se afla parcat în apropiere, a luat un cuțit și s-a îndreptat spre vânzător pentru a-i da o lecţie, moment în care a fost imobilizat de polițiști.

Ilfoveanul s-a ales cu dosar penal întocmit pe numele său sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port ilegal al cuţitului.


Intră acum și în grupul de