Barbat de 40 de ani din Dornesti, batut cu salbaticie de doi frati pentru a-i da o lectie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Dorneşti, judeţul Suceava, a devenit sâmbătă dimineaţă sacul de box a doi tineri localnici, chiar pe când se afla în locuinţa lui.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 09:00, când în casa victimei au tăbărât cei doi consăteni, unul de 31 de ani şi fratele acestuia de 32 de ani.

Fără a spune prea multe lucruri tinerii l-au luat la bătaie pe proprietarul case lovindu-l în mod repetat cu un par din lemn unde nimereau, în zona picioarelor a toracelui şi a capului provocându-i multiple leziuni.

Conform surselor citate, agresorii sunt chiar vecini cu victima iar incidentul a fost înregistrat pe fondul unui conflict mai vechi existent între aceştia. Omul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi şi ulterior transferat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate iar agresorii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi violare de domiciliu.


Intră acum și în grupul de