Georgiana Sava si Razvan Paicu au fost desemnati „Miss&Mister Boboc de Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presa

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Iulius Mall, Asociaţia Alecs Group Suceava, Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava si Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, a organizat sambata, 9 martie 2013, cea de-a II-a editie a Concursului judeţean Miss&Mister Boboc de Bucovina.

Gazduit in incinta Iulius Mall, concursul organizat cu ocazia aniversării a 6 ani de activitate „EUROACTIV” Suceava, a constat în desfăşurarea fazei judetene, angrenand in competitie toate cele 11 perechi care au obţinut titlu de Miss&Mister Boboc la nivelul fiecărui liceu din judeţ.

Concurs Miss&Mister Boboc de Bucovina

Şi-au confirmat participarea un număr de 11 licee din judeţ: Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, Grupul Şcolar “Oltea Doamnă“ Dolhasca, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Grup Şcolar „Iorgu Vîrnav Liteanu” Liteni, Colegiul de Informatică „Spiru Haret” Suceava si Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava.

Concurentii au trebuit sa treaca prin urmatoarele probe: prezentare si defilare în ţinuta de zi, parada uniformelor şcolare şi inteligenţă, îndemanare, dans (vals, rock&roll şi reggae), ţinuta de seară.

Titlul de Miss&Mister Bucovina a revenit concurentilor Georgiana Sava şi Răzvan Paicu, de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava. Locul II a fost ocupat de Bianca Sumanariu, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava şi de Robert Moscaliuc, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava. Locul III i-a revenit Roxanei David şi lui Ciprian Plamadă, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Au mai fost premiati Miss şi Mister Dance, Miss şi Mister Popularitate, Miss şi Mister Eleganţă, alaturi de cea mai potrivită pereche.

Finaliştii au primit produse electronice şi electrocasnice, cosmetice si vouchere  de cumparaturi.

La împlinirea a 6 ani de activitate a Asociatiei „EUROACTIV” Suceava, vom înfiinţa la Suceava „Universitatea Copiilor”, un proiect care va avea ca domeniu de activitate organizarea de activităţi extraşcolare şi educaţionale.

Prof. Mihai Greciuc, presedinte EUROACTIV Suceava


Intră acum și în grupul de