Deputatul Ioan Stan, la al treilea mandat de presedinte al PSD Falticeni


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Fălticeni, Ioan Stan, a reușit performanța de a fi ales pentru al treilea mandat consecutiv la șefia organizației municipale Fălticeni.

Ioan Stan este unul dintre seniorii politicii sucevene, fiind la al 4-lea mandat de parlamentar și nu a avut contracandidat pentru fotoliul la care a concurat.

ioan stan

Ședința de alegeri a fost coordonată de președintele organizației județene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor și la ea au participat 150 de delegați din cele 18 organizații constituite pe secții de votare.

Lista invitaților la ședința de alegeri are doar nume selecte din PSD, cum ar fi senatorul Ovidiu Donțu sau deputatul Eugen Uricec.

La aceste alegeri a fost desemnat și un Birou Municipal de conducere, din acesta făcând parte în calitate de vicepreședinte, primarul orașului, Cătălin Coman, dar și vicepreședintele Consiliului Județean, Alexandru Rădulescu.

”Împreună cu colegii mei din organizația locală îl vom sprijini în continuare pe edilul nostru, dar și pe consilierii locali pentru a duce la bun sfârșit ceea ce au promis în alegerile locale, dar și parlamentare, adică finalizarea noului spital municipal, asfaltarea străzilor, extinderea rețelelor de apă și canalizare precum și realizarea șoselei de centură a Fălticeniului”, a declarat președintele ales al PSD Fălticeni, Ioan Stan.

 


Intră acum și în grupul de