Se fura pana si balansoarele de la locurile de joaca amenajate in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Tot ce poate fi furat şi apoi valorificat la centrele de colectare a fierului vechi devine atracţia hoţilor de fier vechi. Mai nou, aceştia au pus ochii chiar şi pe balansoarele montate în locurile de joacă pentru copii amenajate pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Un astfel de caz, potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, a fost descoperit de o patrulă de poliţie aflată în exerciţiul funcţiunii, duminică seara, în jurul orelor 18:30.

Loc de joaca Burdujeni

Atunci, poliţiştii au observat pe strada Narciselor, un tânăr care căra în spate un balansoar, iar în momentul în care s-a încercat legitimarea lui, tânărul a luat-o la fugă, dar a fost prins imediat, stabilindu-se că este vorba de un adolescent de 17 ani din localitatea Cajvana, judeţul Suceava.

Ulterior, în zonă au fost identificaţi alţi trei tineri minori, doi băieţi şi o fată, toţi din comuna Şcheia. Cercetările efectuate au stabilit că cei din urmă s-au ocupat cu sustragerea din parcul de joacă din spatele blocului „Belvedere” din municipiul Suceava, a două balansoare, confecţionate din bare metalice şi lemn, iar adolescentului i-a revenit sarcina de a le transporta.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de cei patru pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de