Inca o batrana din municipiul Suceava a cazut victima hotilor de posete


Intră acum și în grupul de

Hoţii de poşete au făcut o nouă victimă pe raza municipiului Suceava. Este vorba, conform datelor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, despre o bătrână de 84 de ani din localitate.

Totoul s-a petrecut duminică, în jurul prânzului, pe când femeia se întorcea de la biserică spre domiciliu. În momentul în care a ajuns în faţa blocului în care locuieşte, victima încerca să deschidă uşa de acces pe casa scării cu ajutorul cheii electronice pentru interfon. Profitând de momentul de neatenţie al bătrânei, un bărbat necunoscut s-a apropiat în viteză de ea i-a luat poşeta din mână şi a rupt-o la fugă dispărând printre blocuri înainte ca femeia să poată face ceva.

bani bancnota

Din declaraţia victimei, în poşetă se găseau 50 lei, actul de identitate, carnetul de veteran de război şi abonamentul de autobuz, prejudiciul fiind estimat la suma de 150 lei.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului” ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de