Un batran din Dumbravita a ars de viu in propria locuinta


Intră acum și în grupul de

incendiu

Un bătrân în vârstă de 74 de ani din satul Dumbrăviţa, judeţul Suceava, a avut parte de o moarte cruntă după ce casa acestuia a fost înghiţită de flăcări.

Potrivit Biroului de presă din cadrul ISU Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul nopţii de duminică spre luni când, puţin după ora 03:00, pompierii miliatri din cadrul Detaşamentului Fălticeni au fost chemaţi în ajutor pentru a stinge incendiul care cuprinse o gospodărie din comuna Vadu Moldovei.

Până au ajuns la locul incidentului, flăcările s-au dezvoltat cu repeziciune cuprinzând acoperişul locuinţei şi cele două camere ce formau casa bătrânului, construită din lemn, în sprijinul militarilor venind şi un echipaj de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Moldovei. Din păcate, după ce incendiul a fost stins, într-una dintre camere pompierii au găsit şi corpul carbonizat al proprietarului locuinţei.

Primele cercetări efectuate la faţa locului a stabilit ca şi cauză probabilă de producere a incendiului, efectul termic produs de soba supraîncălzită care a aprins materialele combustibile din apropierea acesteia.


Intră acum și în grupul de