Cutitar de 30 de ani bagat la balamuc, dupa ce a provocat un scandal de proportii in locuinta varului sau


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 30 de ani, din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost internat la Neuropsihiatrie, după ce duminică seara a provocat un scandal într-un apartament din oraş.

Din declaraţiile oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, incidentul a avut loc în jurul orelor 18:00, la o locuinţă situată pe strada Mihai Viteazu din municipiul Rădăuţi, locuieşte un tânăr de 19 ani, împreună cu mama şi sora sa. La un moment dat, în uşa apartamentului, s-au auzit mai multe bătăi, iar băiatul a mers să vadă cine este. În momentul în care a deschis uşa, în locuinţă a dat buzna vărul tânărului, de 30 de ani, care i-a pulverizat în ochi spray iritant lacrimogen.

cutit

Din câte se pare, agresorul îl acuză pe vărul său mai tânăr că ar avea o relaţie ascunsă cu concubina sa, o tânără de 22 de ani din aceeaşi localitate. Nici nu a apucat să se dezmeticească băiatul că agresorul „a scos din buzunar un cuțit cu care l-a lovit pe tânăr peste brațul drept, piciorul stâng și obrazul stâng. În interior, cuţitarul a proferat injurii și amenințări față de cei prezenți distrugând totodată cele două geamuri de la ușa de acces în camera de zi, precum și sistemul de asigurare al ușii bucătăriei”, după cum ne-au declarat sursele citate.

Victima înjunghiată a fost transportată la Spitalul municipiului Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale, acolo unde a ajuns şi cuţitarul deoarece din verificările efectuate s-a mai stabilit că acesta „pe fondul consumului de băuturi alcoolice devine violent fizic și verbal, fiind prezentat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Rădăuți, ultima dată chiar la sfârșitul lunii februarie”.

Agresorul a rămas internat, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu şi port fără drept a cuțitului.


Intră acum și în grupul de