Minora de 14 ani din Radauti, gravida in 8 saptamani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Botoşani este cercetat de poliţie, după ce a lăsat însărcinată o fată de 14 ani din judeţul Suceava. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a ajuns la urechile poliţiştilor rădăuţeni, duminică dimineaţă, în jurul orelor 08:40, când o femeie din localitate a sesizat poliţia că fiica ei, în vârstă de 14 ani, este însărcinată după ce a intreţinut relaţii sexuale cu un tânăr de 21 de ani.

Cercetările efectuate au stabilit că minora l-a cunoscut pe tânăr, domiciliat în comuna Albești, județul Botoșani, în luna septembrie a anului 2012. Cei doi de comun acord au întreținut relații sexuale la gazda unde stă botoşăneanul, o locuinţă situată pe raza oraşului Milişăuţi, judeţul Suceava.

În luna noiembrie 2012, minora, însoţită de mama ei s-a prezentat la Spitalul Judeţean Suceava pentru un control, unde s-a stabilit că minora este însărcinată în 8 săptămâni. Părinții fetei sunt de acord cu relația dintre fiica lor și tânăr, motiv pentru care le-au pus la dispoziție un imobil, dar pe parcursul zilei de duminică, lucrurile s-au schimbat total după ce între fată şi băiat a avut loc o ceartă mai puternică, fapt pentru care mama minorei l-a pârât pe acesta la poliție.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală față de tânărul botoşănean pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor”, ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de