Program de lucru modificat la Prefectura Suceava


Intră acum și în grupul de

prefectura suceava

Începând de luni, 25 martie, în baza unei decizii a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, programul de lucru al Instituţiei Prefectului se va desfăşura între orele 8.00 – 16.30 de luni până joi, iar vineri programul va fi între orele 8.00 – 14.00, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava. Potrivit documentului citat, până în prezent, programul Prefecturii era de luni până vineri între orele 8-16.

În comunicat se menţionată că activitatea de relaţii cu publicul la Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor al judeţului Suceava este zilnic între orele 8,30 – 16,00 în timp ce la Serviciul public comunitar eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple al judeţului Suceava programul este zilnic între orele 8,30 – 16,30, cu excepţia zilei de miercuri când această activitate este asigurată între orele 8,30 – 18,30.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că hotărârea MAI este extrem de bună pentru că programul trebuie să fie unitar la nivelul autorităţilor centrale şi la nivelul reprezentării în teritoriu, la prefecturi, la instituţiile publice deconcentrate.

„Vor fi eliminate astfel unele sincope de comunicare între instituţii. Este important ca timpul de lucru sa fie bine gestionat”, a declarat Sinescu.


Intră acum și în grupul de