Acasă Actualitate I-a disparut portofelul din salonul de spital unde era internata

I-a disparut portofelul din salonul de spital unde era internata


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 78 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a devenit victima hoţilor în timp ce se afla internată pe patul de spital. Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost adus la cunoştinţa poliţiştilor, joi după-amiază, pe când femeia se afla la Spitalul municipal din localitate.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că bătrâna este internată în Secția de Chirurgie a unităţii medicale, împreună cu alte două persoane de sex feminin. Joi, în jurul orelor 08:30, în timp ce se afla în salon, în interior a pătruns un bărbat care a cerut bani pentru cineva care suferă de cancer, dar pentru că nu a primit nimic acesta a plecat”, ne-au comunicat sursele citate.



Ulterior, în jurul orelor 16:30, victima a constatat lipsa portmoneului din poșetă şi nu şi-a putut explica dispariţia acestuia atât timp cât în afara tânărului care a cerut ajutorul, în salon nu a mai pătruns nicio altă persoană. Din păcate, femeia nu poate da prea multe relații cu privire la semnalmentele bărbatului ceea ce îngreunează acţiunile de căutare a acestuia.

În portmoneu, se afla suma de 350 lei, 50 euro, cartea de identitate personală, două cupoane de pensie și tichete gratuite de călătorie, toate pe numele bătrânei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version