Concursul „Micul Politist” a adunat 50 de elevi din clasele pregatitoare


Intră acum și în grupul de

În baza programelor de prevenire a delincvenţei juvenile şi a violenţei în mediul şcolar, iniţiate la nivelul IPJ Suceava, la Şcoala Generală nr. 3 din municipiul reşedinţă de judeţ a fost organizat concursul de desene intitulat „Micul Poliţist”.

Competiţia s-a adresat copiilor din clasele pregătitoare, iar potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, „a urmărit dezvoltarea abilităţilor personale şi de comunicare ale elevilor”. Concursul a atras foarte mulţi competitori, 50 de participanţi realizând desene care stilizează diverse activităţi şi aspecte din viaţa muncii de poliţist.

micul politist 1

„Copiii au desenat maşini folosite de poliţişti pentru executarea serviciului, uniforme de poliţist, elemente din dotarea poliţiei şi au stilizat prin desen activităţi desfăşurate de lucrătorii din cadrul Inspectoratului”, ne-a declarat insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Pe parcursul zilei de luni, poliţiştii de prevenire au jurizat toate lucrările apreciind talentul copiilor şi viziunea lor asupra muncii de poliţie şi conceptului de poliţist, astfel că nici unul dintre concurenţi nu a rămas nerecompensat cu rechizite şi dulciuri.

„În cadrul acţiunii poliţiştii au purtat permanent discuţii cu elevii şi profesorii, oferind  sfaturi şi recomandări utile celor care sunt la început de drum în viaţă dar şi celor care au grijă de cei mici”, a mai completat Ionuţ Epureanu.

micul politist 2


Intră acum și în grupul de