GANGNAM STYLE si pâine la brutaria din cadrul hipermarket-ului Carrefour


Intră acum și în grupul de

Elevii de la Şcoala Nr.4, din clasa I A şi clasa a III-a A, au inaugurat săptămâna “ Să ştii mai multe, să fii mai bun” printr-o serie de acţiuni desfăşurate la Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, elevii îndrumaţi de doamnele învăţătoare Isabela Apăvăloaie şi Monica Preda au mers în vizită la secţia brutărie a hypermarket-ului Carrefour pentru a învăţa procesul tehnologic utilizat de Carrefour pentru fabricarea pâinii, având posibilitatea de a-şi realiza propria pâine personalizată. Copiii au avut ocazia să înveţe de la specialiştii Carrefour câteva mici secrete ale fabricării pâinii, dar au avut şi posibilitatea să orneze în propriul stil torturi, mini-tarte şi mini-eclere. Activitatea s-a încheiat spre bucuria copiilor cu degustarea produselor preparate şi cu premierea lor cu diplome de „Mic Brutar” şi dulciuri.

Tot în cadrul aceleaşi acţiuni, copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani au învăţat timp de o oră, pe zona de food, mişcările unui refren la moda – GANGNAM STYLE – sub îndrumarea prof Alexandra Irimesei.

În document se mai arată că elevii au fost invitaţi să urmărească un film de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, dublat în limba română. Proiecţia este parte a proiectului “Weekend-uri cu filme gratuite la Shopping City Suceava”, ce se desfăşoară, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00. Sala City Gallery este dotată cu un ecran mare şi cu o capacitate de peste 100 de locuri. Intrarea este liberă atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici.

Sâmbătă, 6 aprilie 2013, de la ora 11:00 şi duminică, 7 aprilie, de la aceeaşi oră, cei mici vor putea urmări  filmul “Alice în ţara minunilor”.


Intră acum și în grupul de