Primaria Suceava incepe curatenia si prin cartierele municipiului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene a anunţat pe parcursul zilei de marţi că preţ de trei săptămâni vor fi efectuate ample lucrări de curăţenie de primăvară prin cartierele municipiului reşedinţă de judeţ.

Intenţia municipalităţii a fost adusă şi la cunoştinţa preşedinţilor asociaţiilor de proprietari sucevene în cadrul primei întâlniri din acest an după stabilirea noilor conduceri ale acestora.

Edilul şef al oraşului, Ion Lungu, le-a cerut preşedinţilor de asociaţii să vină în sprijinul municipalităţii în campania de curăţenie prin toate mijloacele posibile, chiar primarul urmând a participa şi el la acţiune în centrul Sucevei şi pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde va fi organizat şi anul acesta Târgul de Paşte.

Astfel la nivelul Direcţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei au fost alcătuite două echipe de intervenţie la care se vor alătura şi angajaţii de la firma de salubrizare a oraşului. Intervenţiile se vor face în paralel în câte două cartiere diferite, Obcine şi Burdujeni sau George Enescu şi Iţcani. Ultima săptămână va fi alocată zonelor limitrofe, parcurilor, cimitirelor şi a lăcaşurilor de cult. Ion Lungu a mai spus c[ ]n cay de nevoie Prim[ria poate pune la dispoziţie doritorilor saci menajeri şi mănuşi de protecţie şi va asigura transportul gunoiului adunat. Din păcate anul acesta municipalitatea nu mai dispune şi de arbuşti sau gazon pentru plantare în spaţiile verzi situate printre blocuri dar va împodobi oraşul cu aproape 400.000 de fire de flori.

Află din materialul video programul exact al intervenţiilor pe cartiere:


Intră acum și în grupul de