Salajean jefuit de femeia cu care s-a cazat la o pensiune din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din oraşul Şimleul Silvaniei, din judeţul Sălaj, a sesizat în noaptea de miercuri spre joi că i-au fost furate mai multe bunuri şi bani în timp ce era cazat la o pensiune din municipiul Suceava.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, bărbatul a declarat că, miercuri dimineaţa, a ajuns cu trenul în gara Burdujeni din municipiul Suceava, iar în staţia de autobuz din faţa gării a fost abordat de o femeie în vârstă de 65-70 ani, care s-a prezentat ca fiind din municipiul Bucureşti.

Intrând în vorbă, bărbatul i-a spus femeii că se află în municipiul Suceava în interes de serviciu şi că urmează să plece în Germania, iar femeia i-a spus că a venit în localitate deoarece trebuie să vândă o locuinţă prin notariat şi urmează să încaseze banii.

După ce au făcut schimb de numerele lor de telefon, ambii au hotărât să se reîntâlnească ulterior în cursul zilei, după ce îşi vor rezolva problemele. Astfel, în jurul orei 10, s-au întâlnit în autogara din municipiul Suceava, de unde, cu intenţia de a închiria o cameră, s-au deplasat la mai multe unităţi de cazare interesându-se de preţuri. Ulterior, la propunerea femeii, în jurul orei 12:30, cei doi s-au cazat la o pensiune din localitate. La un moment dat,  reclamantul a adormit, iar în jurul orei 23:00, când s-a trezit, a constatat că femeia nu se mai află în cameră, iar uşa este încuiată şi cheia nu este în yală.

El a constatat că îi lipsesc 50 euro şi 280 lei, o verighetă din aur de circa 2 grame pe care o avea pe degetul inelar, un telefon mobil şi geaca sa din material textil.

Acesta a ieşit din cameră  cu ajutorul administratorei pensiunii, care a forţat uşa, ocazie cu care, din discuţia cu aceasta a aflat că femeia respectivă a părăsit pensiunea în jurul orei 17:40, solicitându-i chiar administratorei să o transporte la autogară şi a rugat-o insistent să nu îl trezească pe bărbatul cu care s-a cazat, despre care a afirmat că ar fi fiul ei, întrucât este foarte obosit.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea femeii şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de