Fetita de 6 ani, ranita in urma unui accident produs la Darmanesti


Intră acum și în grupul de

O minoră de 6 ani din comuna suceveană Arbore necesită între cinci şi şase zile de îngrijiri medicale, după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, marţi, la ora 17.30, pe D.N. 2, în localitatea  Dănila, comuna Dărmăneşti, un şofer de 29 ani, posesor permis de conducere valabil pentru categoriile „A, B, C, D, E” din 2009, în timp ce conducea autotractorul care tracta o semiremorcă, datorită nerespectării distanţei în mers a intrat în coliziune faţă – spate cu autoturismul condus de un bărbat de 39 ani, din comuna Arbore, posesor al permisului de conducere categoriile „BE, CE” din anul 1996.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei V.M. de 6 ani, din comuna Arbore, pasageră în autoturism. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în sânge în ambele cazuri, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de