Gheorghe Flutur a semnat in Cartea de condoleante deschisa in memoria lui Margaret Thatcher


Intră acum și în grupul de

flutur 2

Liderii PDL, Gheorghe Flutur, Vasile Blaga şi Raluca Turcan, au semnat în Cartea de condoleanţe în memoria lui Margaret Thatcher deschisă la Ambasada Marii Britanii. Cei trei lideri   au fost întâmpinaţi la Ambasada Marii Britanii de ambasadorul acestei ţări la Bucureşti, Martin Harris.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, s-a declarat impresionat de reacţia provocată în rândul românilor de decesul fostului premier britanic Margaret Thatcher. „Este o perioadă tristă în Marea Britanie, fiindcă un prim-ministru excepţional a decedat. Sunt foarte mişcat de reacţia de aici din România. Eu cred că Margaret Thatcher a fost un politician extraordinar, pentru noi, în Marea Britanie, dar şi pentru întreaga lume. Şi în primul rând fiindcă ea a făcut mult pentru libertatea Europei, după această luptă cu comunismul. Ea a sprijinit foarte mult forţele de libertate din România şi din Europa de Est în general. Deci este o ocazie importantă pentru a marca această viaţă politică extraordinară şi pentru a celebra libertatea în Europa”, a declarat Martin Harris, la sediul ambasadei.

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a anunţat, marţi, deschiderea unei Cărţi de condoleanţe în memoria fostului premier Margaret Thatcher.


Intră acum și în grupul de