De Paste, Iulius Mall Suceava te trimite la Ierusalim

Iti umplem cosul de Paste_IM SV_2013Comunicat de presă

Şi în acest an, Iulius Mall Suceava îşi răsplăteşte clienţii fideli cu premii speciale pentru Sărbătoarea Învierii Domnului. Coşuri de produse, miei pentru masa de Paşte şi o excursie în oraşul sfânt sunt cadourile pe care Iepuraşul de la Iulius Mall le aduce bucovinenilor.

Primăvara aceasta, clienţii îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi petrecere a timpului liber primesc o promisiune atrăgătoare – „Iulius Mall îţi umple coşul de Paşte”. Campania specială pentru Sărbătorile Pascale se desfăşoară în perioada 12 aprilie – 4 mai 2013 şi aduce daruri aparte pentru pasionaţii de shopping.

Clienţii mall-ului vor fi vizitaţi de Iepuraş pentru a le îmbogăţi masa de Paşte. Zilnic, prin tragere la sorţi, un miel pentru masa de Paşte şi o tigaie Dry Cooker vor ajunge în bucătăriile bucovinenilor care şi-au făcut cumpărăturile la Iulius Mall Suceava. Pentru cel mai norocos client, periplul prin magazine va continua cu o excursie pentru suflet, la Ierusalim, oferită de Iulius Mall. Marele câştigător va fi desemnat prin tragere la sorţi, chiar în ziua Învierii, pe 4 mai 2013, la ora 12.00.

La tombola primăverii participă toţi clienţii care au făcut cumpărături de peste 100 de lei şi au completat taloanele aferente de la Centrul Info Iulius Mall. Zilnic, primii 150 de clienţi care depăşesc acest cuantum primesc cadouri instant: cozonaci, sticle de vin, răcoritoare, iepuraşi de ciocolată şi vouchere de cumpărături.

Iulius Mall Suceava înseninează primăvara bucovinenilor cu oferte speciale şi le dăruieşte cadouri aparte pentru un Paşte fericit!

Departament PR