Ofertele pentru salubrizarea municipiului au fost deschise dar fara a se decide castigatorul (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Dupa o îndelungă aşteptare, luni s-au deschis în sfârşit ofertele pentru desemnarea societăţii care se va ocupa cu serviciul de salubritate stradală din municipiul reşedinţă de judeţ. După nu mai puţin de 4 contestări şi amânări succesive a licitaţiei de atribuire a acestui servicu, în cadrul şedinţei de luni, s-au prezentat patru oferte, din care una nu a mai fost luată în calcul.

În lupta pentru câştigarea serviciilor de salubrizare şi deszăpezire din Suceava, cu o valoare estimată de circa 25 de milioane de lei, s-au înscris până luni la orele 10:00, ultimul termen oferit de administraţia publică locală pentru acest lucru, conform deciziei luate de Curtea de Apel Suceava, Rosal Grup SA Bucureşti, SC Compania Rompres Service SA Bucureşti şi Ascoierea dintre firmele SC FlorConstruct SRL, Diasil SRL şi Brantner Servicii Ecologice SA.

Încă de la începutul şedinţei de deschidere a ofertelor tensiunea şi-a spus cuvântul asocierea de firme solicitând din start suspendarea ei în acest sens fiind depuse două cereri, una de revizuire a procedurii iar cealaltă reprezentând o nouă contestaţie depusă de cele trei firme la CNSC (Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor). De cealaltă parte reprezentanţii celorlalte societăţi intrate în luptă i-au acuzat pe primii că încalcă regulile licitaţiei şi s-au prezentat la şedinţă cu „o ofertă alternativă”.

După mai bine de două ore de analize oferetele au fost deschise dar nu s-a stabilit nici un câştigător, urmând ca decizia finală să fie luată de Comisia de licitaţie după analiza tuturor actelor depuse de ofertanţi şi primirea răspunsurilor la contestaţiile depuse de Asocierea dintre firme pe ultima sută de metri.

Urmăreşte cum a decurs şedinţa la secţiunea „no comment”.


Intră acum și în grupul de