A cerut bani de la cursanti pentru a le aranja examenul auto


Intră acum și în grupul de

Un instructor auto rădăuţean este urmărit penal după ce a solicitat bani de la nişte cursanţi pentru a le aranja examenul de obţinere a permiselor de conducere.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a informat, luni, că a fost sesizat, sâmbătă, de Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava privind un instructor auto.

Bărbatul a cerut câte 400 de euro unor cursanţi susţinând că are influenţă asupra poliţiştilor examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava pentru a fi declaraţi promovaţi la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere pentru categoria B de autovehicule.

O echipă operativă condusă de procurori a monitorizat activitatea desfăşurată de cei implicaţi fiind identificat şi instructorul auto asupra căruia s-au găsit şi sume de bani dintre cele primite de la cursanţi.

Instructorul auto este urmărit penal în stare de libertate pentru trafic de influenţă, iar ancheta penală contină cu privire la participarea unor lucrători din cadrul SPCRPCIV Suceava.


Intră acum și în grupul de