Tinerii suceveni vor beneficia de un skatepark in apropierea patinoarului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Tinerii din municipiul reşedinţă de judeţ pasionaţi de biciclism, role sau skateboard, nu vor mai fi nevoiţi să improvizeze tot felul de piste pentru că municipalitatea suceveană doreşte ca până la mijlocul verii să ridice pentru aceştia un skatepark.

Potrivit afirmaţiilor edilului şef al oraşului, Ion Lungu, din cadrul conferinţei de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, în acest sens a fost identificat şi spaţiul necesar pentru realizarea parcului, în faţa patinoarului artificial din municipiu.

Parcul se va realiza pe o suprafaţă de aproape 2.500 de metri pătraţi şi va beneficia de piste de rulare, trambuline, anexe şi obstacole specifice întreaga investiţie urmând a se ridica la valoarea de peste 880.000 lei.

« Sunt foarte mulţi tineri suceveni pasionaţi de astfel de sporturi şi care sunt nevoiţi să meargă pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Astfel, prin crearea skatepark-ului care va fi într-o zonă oarecum centrală a oraşului, aceştia vor beneficia de un loc destinat numai lor pe care municipalitatea l-a promis tinerilor de mult timp, şi astfel se evită şi posibila degradare a granitului montat în zona centrală a oraşului » a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de