Trupa rock ALTERNOSFERA va concerta La Talcioc Cultural Suceava


Intră acum și în grupul de

ALTERNOSFERA. EPIZODIA TOUR. SUCEAVATalcioc Cultural Suceava va găzdui vineri, 19 aprilie 2013, de la ora 21.00, un concert susţinut de trupa rock ALTERNOSFERA, aflată la acest moment în turneul de promovare al celui de-al IV-lea album, intitulat EPIZODIA, informează într-un comunicat de presă, gazdele evenimentului.

Potrivit acestora, biletele pot fi achiziționate din Talcioc, cu precizarea că nu se fac rezervări. Prioritate la accesul în sală îl vor avea cei care vor achiziționa biletele din timp. Prețul unui bilet este de 20 lei.

“Mai mult, Talcioc Cultural alături de URSUS pun la bătaie o serie de premii sub forma unei tombole a cărei extragere va avea loc sâmbătă, la ora 16.00. Premiile puse la bătaie sunt: 4 mp3 playere, 16 sixpack-uri de bere URSUS și 6 tricouri URSUS”, transmit organizatorii.

ALTERNOSFERA este o trupă rock din Republica Moldova, înfiinţată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent numai doi dintre membrii fondatori, respectiv pe Marcel Bostan şi Marin Nicoară.

Ultimul concert susţinut de ALTERNOSFERA la Suceava a avut loc în  luna noiembrie 2012, ocazie cu care trupa a lansat albumul „VIRGULA”, album îndelung apreciat şi premiat de către site-urile şi revistele de profil din România.

ALTERNOSFERA. foto Ana Poenariu 


Intră acum și în grupul de