Un sucevean a murit a de la suflul exploziei unui cauciuc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din oraşul Broşteni, judetul Suceava, a murit, sâmbătă seara, după ce a fost aruncat la pământ de suflul exploziei unui cauciuc, iar după ce s-a lovit la cap a murit la scurt timp.

Conform informatiilor ptimite de la Poliţia Judeţeană Suceava, sâmbătă seara, administratorul unei firme împreună cu trei muncitori, toţi din oraşul Broşteni, lucrau la schimbarea pneurilor la un utilaj forestier TAF în incinta punctului de lucru a firmei.

În timp ce se umfla cu aer din compresor o anvelopă noua montată pe roata dreaptă faţă a TAF-ului, în zonă a venit un bărbat în vârstă de 39 ani, localnic, pentru a discuta cu unul dintre muncitori care era fratele lui.

Când s-a apropiat de roata ce se umfla, cauciucul a ieşit de pe jantă şi, din cauza presiunii prea mari, a explodat, suflul exploziei aruncând bărbatul la pământ. Din cauza unei lovituri suferite la cap, bărbatul a murit la scurt timp.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Spitalul Vatra Dornei, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.


Intră acum și în grupul de