Trei tinere au fost rănite grav într-un accident provocat de o şoferiţa băută


Intră acum și în grupul de

Trei tinere cu vârste de 19 şi 20 de ani au fost rănite, duminică, pe DN 29 A în comuna suceveană Adâncata după ce tânăra care conducea maşina a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe şosea, iar maşina s-a răsturnat şi s-a oprit într-un gard, .

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, duminică dimineaţa, o tânără în vârstă de 19 ani din municipiul Suceava, conducea un autoturism pe DN 29 A iar in timp de masina traversa comuna Adâncata, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pierzând controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit în afara drumului răsturnându-se şi intrând într-un gard de lemn.

În urma accidentului, şoferița şi două pasagere, una în vârstă de 20 ani din Suceava şi o alta în vârstă de 19 ani din comuna botoşăneană Hudeşti au fost rănite, ultima necesitând 20-30 de zile de îngrijiri medicale.

Tânăra care era la volan a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de