Un barbat din Marginea s-a urcat beat la volan si s-a oprit cu masina in gardul unei locuinte


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani şi un copil de 11 ani, ambii din comuna suceveană Marginea, au fost accidentaţi, după ce maşina în care se aflau ca pasageri, condusă de un şofer beat,  s-a ciocnit de un stâlp de înaltă tensiune, fiind proiectată apoi în gardul unei locuinţe.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, duminică la prânz, pe D.N. 2 E, în interiorul localităţii Horodnic de Sus, un bărbat, de 33 ani, din  comuna Marginea, posesor al permisului de conducere categoriile „A, BE, CE DE” din anul 2008, în timp ce conducea autoturismul, datorită stării de ebrietate, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției, a părăsit  carosabilul  întrând în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, apoi în gardul unei locuinţe.

În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit uşor, unul dintre pasageri, un bărbat, de 39 ani, a fost rănit grav, iar celălalt pasager, un minor de 11 ani, a suferit leziuni uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de