Gospodarie din Arbore incendiata de un barbat cu probleme psihice


Intră acum și în grupul de

incendiu padure 04

Un bărbat cu probleme psihice din localitatea suceveană Arbore a incendiat, luni seară, gospodăria tatălui său. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava,  postul de Poliție Arbore a fost sesizat luni seară cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la locuința unui bărbat, de 75 ani din localitate.

Din primele verificări, a rezultat faptul că un localnic, de 50 ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, pe fondul unor neînțelegeri cu tatăl şi cu fratele său a incendiat grajdul, după care a plecat de la domiciliu. Focul s-a extins la o anexă dintre grajd și casă, după care a cuprins și casa. Incendiul a fost stins de pompierii militari, care au stabilit cauza: <<împrejurarea determinantă a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere>>”, precizează sursa citată.

Bărbatul care a pus focul a fost depistat pe raza comunei și internat la Spitalul de Psihiatrie Rădăuți, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ,,distrugere”, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de