Directorul DGASPC Suceava, Magdalena Isaila va fi inlocuita din functie cu Dan Adomnitei


Intră acum și în grupul de

Directorul executiv al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Magdalena Isăilă, va fi înlocuită din funcţie de la 1 mai, ea urmând să ocupe o funcţie inferioară în cadrul aceleiaşi instituţii publice.

Potrivit unui proiect de hotărâre a Consiliului Judeţean Suceava ce va fi aprobat în şedinţa din 30 aprilie, Magdalena Isăilă va fi mutată din funcţia de director executiv al DGASPC Suceava într-o funcţie inferioară din cadrul aceleiaşi direcţii.

Margareta Isaila

Isăilă a cerut înlocuirea din funcţie şi mutarea pe funcţia de director executiv adjunct motivând că există disfuncţionalităţi apărute în instituţie în ceea ce priveşte problematica investiţiilor, a achiziţiilor publice şi a celor de natură juridică.

Pe funcţia vacantată de director executiv al DGASPC Suceava urmează să fie numit, temporar, pentru şase lui, Dan Ionuţ Adomniţei, care este şef Serviciu proiecte, parteneriate, investiţii şi recepţii lucrări în cadrul DGASPC.

Isăilă a fost numită în funcţia de director executiv al DGASPC Suceava în februarie 2011 după ce Consiliul Judeţea Suceava a aprobat demisia directorului executiv de atunci al Direcţiei, Florin Tărnăuceanu, după ce în urma auditării instituţiei au fost depistate mai multe nereguli privind achiziţiile publice.

Preşedintele CJ Suceava de la vremea respectivă, Gheorghe Flutur, declarat atunci că rezultatul raportului de audit a fost transmis organelor în drept care să verifice dacă au fost comise ilegalităţi.

Magdalena Isăilă a fost director al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului Suceava.

 


Intră acum și în grupul de