INFORMARE

Aceasta informare este efectuata de catre DIRECTIA SILVICA SUCEAVA, cu sediul in mun. Suceava, str. 1 Mai nr. 6, ce intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa SIRET – SGA Suceava (str. Universitatii nr. 48, Suceava), Aviz de Gospodarirea Apelor pentru realizarea urmatoarelor lucrarilor:

–         “Reparatii la podul de la hm 00+80 situat pe drumul forestier Ciotina (pod peste raul Bistrita)” si Reparatii la podul dalat de acces la sediul ocolului situat pe drumul forestier Ciotina” – din cadrul Ocolului Silvic Iacobeni, localitatea Iacobeni, judetul Suceava.

–         “Punere in siguranta si reabilitare drum auto forestier Frumosu” si “Punere in siguranta si reabilitare drum auto forestier Dragosa” – din cadrul Ocolului Silvic Vama, localitatea Vama, judetul Suceava.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de Gospodarirea Apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Totodata persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului si la SGA Suceava dupa data de 29.04.2013.